Han men ett stort H

hahah! länge sen jag skrev här !
men hänt så jävla mycket nu. mitt liv går upp o ner, juste nu har det nått botten. mår inge vidare, känner mig helt jävla fucking ensam. fattar inget.
Men, jag har Han.
Men Han är sjuk, Han som jag mest av allt vill ha här, liggade i min säng och nära mig. Saknar Han så jävla mycket. Känna Hans doft, Hans mjuka läppar mot mina, Hans kramar, När Han håller om mig, att sova i Hans armar, Gud vad jag saknar förra helgen. Bästa helgen på länge, Iaf tiden då jag var med Honom, Träffade Honom idag oxå. Lite snabbt var det. Men jag fick ha Honom för mig själv, behövde inte dela Honom med andra, Han vara bara min, Gud snacka om jag saknar Honom, Han kanske skulle ha kommit till mig senare på kvällen. Men tyvärr så har Han feber och inte orkar göra något. Så synd om Honom! Vill åka hem till Honom och krama om Honom, Dör ju här. ååååh snälla låt mig komma till Honom nu nu nu nu!!!!
Jag bryr mig inte vad ni alla säger, Jag kan inte hjälpa att jag föll för Honom, Men Han tog i mot mig. Men folk vill inte att det ska vara Han och jag. Vi tar det lungt och se vad som händer. Båda gillar varandra och vill gärna lära känna varandra mer. Så ni alla kan ju bara hålla käften. För det är vårat liv. Vårat liv som vi lever och bestämmer över. Jag är lycklig hem Honom, Han får mig att känna mig levade. Gud vad jag saknar Honom! haha Kan säga det hur många gånger som helst, för jag bryr mig inte, Jag skriver vad jag vill. Ingen bestämmer över mig. JAG SAKNAR HONOM MASSOR! snälla älskling bli frisk så vi kan träffas nu nu nu! Vi har lov nu så vi kan träffas hur ofta vi vill! Var beredd på att jag kommer till dig någon dag i veckan! Baby gillar dig grymt mkt! <3

RSS 2.0