Höstlov

Woho!! Det är äntligen höstlov!! Känner att jag verkligen behöver det eftersom skolan tar all min energi. Och när man har höst lov så betyder det att det verkligen är höst. Finns inget kvar att försöka slippa inse att det är höst..
Ja vad ska jag göra på lovet då? Hmm jag vet riktigt inte, idag är jag hos pojken helt ensam hemma, har filmat hur huset ser ut eftersom det är så svårt o ta bild, eftersom det är så många som undrar hur det ser ut hehe. Jag har glott på byggare bob förut o satt nyss vid datorn o spelade the sims hehe nörd hehe. Nu tänkte jag duscha och göra mig fin för kevin som är duktig o är på jobbet o skitar ner sig 😁

Juste varför är jag helt ensam hemma hos pojken så är det för att hans föräldrar o lillebror är i cran canaria (stavning?) i deras hus den här veckan, var grymt sugen på att hänga med hehe, kevin skulle inte ha tillåtligt det tyvärr.. Aja ska slänga på ansiktsmasken nu. Puss puss


Stark för länge

Att gråta gör man inte i första taget. Men ibland blir det bara för mycket, då är jag glad att jag har min pojkvän.
Jag älskar dig och enligt mig är du världens bästa.


Hjärnskakning nu igen..

Är inte alls glad!! Fått hjärnskakning nu igen och hur jag fick det är så jävla löjligt så det inte är sant..
Aja sitter på bussen hem nu, huvudet dunkar magen håller på att vända sig ut o in och känns som jag kommer somna så fort jag stänger ögonen.. Inge roligt med andra ord. Blir att lägga sig i ett bad o bara vara får ju inte göra ett skit..
Nej tack för mig kanske skriver mer sen puss


Sängen

Hejsan! Här ligger jag i sängen o väntar tills jag ska gå till bussen, blev klar rätt fort hehe, tänkte ta på lite mascara på ögonen men jag vet inte får se om jag orkar. Ska ta bussen in till stan snart och sedan tåget till skolan. Slutar halv fyra idag så det blir en låååång dag! Nej ska lägga på den där mascaran på ögonen nu och sedan gå till bussen. God morgon o hoppas ni får en trevlig dag!


Tåg

Hejsan sitter på tåget hem nu, ska träna idag men har ingen aning hur jag kommer dit tyvärr.. Sen blir det hem till Älskling och sova som vanligt hihi. Längtar tills de har tapetserat klart så vi kan äntligen flytta in! Fast först måste vi till ikea o kolla på möbler lääääääängtar!!! Nej ska spela på mobilen nu tills jag är hemma i strängnäs. Vi ses puss!!


Hem till sängen

Hejsan! Idag är det måndag och jag vill bara hem till sängen med min älskling. Ingen alls lust att vara i skolan, kallt och jag har blivit sjuk igen!!! Åh mongo förkylning. Men det stoppar inte mog, för att jag ska träna idag, iaf vad jag har sagt nu! Har inte tränat på 2 veckor och det är helt sjuk för mig som ALDRIG missar någon träning..

Sitter här på svenskan som första lektion o inte gör ett skit eftersom beckis är sjuk o hon har allt arbete.. Men så är det. Var i västerås igår med mamma o mormor o fick hem lite saker så nu är jag fattig igen! Slänger upp en bild på mina skor som jag köpte.


Matte idag igen

Håhå här sitter jag och har matte men ingen lust att öppna boken, jobbade järnet förut på barns lärande och utveckling. Oj oj vad vi pluggade! En applåd för mig Elin och Amanda.
Det är här min sista lektion för idag och sen blir det helg för mig :) lutar mot party ikväll, undra om det blir all in eller chill haha det får vi se!
Nej nu ska jag försöka göra mitt bästa på matten innan jag smitter tidigare och drar till tåget som tar mig hem. Ha det så feta bra helg allihopa!! Puss puss


Matte

Här sitter jag o har matte. Jag fattar inget!!!! Åh trött jag blir. Varför måste matte vara så komplicerat??
Det är en dålig nyhet idag
Den bra nyheten är att Kevin och jag ska hämta tapeterna idag wohooo !!! Dock så tar det ett tag tills de hamnar på väggen eftersom han som ska tapetsera är upptagen hela tiden, man han ska försöka göra så fort han kan hoppas det är snart.
Slutar skolan 15.35 idag och vill bara hem mår dåligt och kroppen vill inte riktigt fungera idag.. Hoppas jag orkar plugga sen när jag kommer hem ligger efter i rätt mycket tyvärr.
Ska ge matten en till chans sen stänger jag igen böckerna och tar onsdag. Hoppas eran dag är bättre än min puss!


820

Hejsan hoppsan här sitter jag på bussen och mobil bloggar för första gången, spännande på hur det bli!
Sitter på 820 bussen som tar mig hem, orkar inte med skolan mår inge vidare. Ska snart hoppa av bussen för sedan åka bil med Kevin som hämtar mig och han tar mig hem till honom :) får se hur min dag slutar. Kevin är ledig idag så blir väl bara att mysa och ska försöka orka köra bil o plugga :) nej nej ska av snart vi hörs sötnosar!


Måndag

Hejsan hoppsan här sitter jag helt själv i Kevins rum, hans mamma sitter där nere och gör något. Har ingen ork att gå ner och vara social mot henne, sorry knodden hihi. Skulle åkt till skolan idag men det gick inte, helt slut i min kropp och jag trodde seriöst att min hals skulle döda mig när jag vaknade imorse hade så jäkla ont i den och huvudet ska vi inte prata om.. Usch vill vara frisk nu! vill träna men ingen träning för mig ikväll hoppas att jag kan det på onsdag eftersom det är seriepremier på FREDAG!! fyfan vad jag har längtat!
Som sagt sitter jag här, väntar tills Kevin har slutat jobbat så jag kan mysa lite med honom, åker till min mamma ikväll. Åh vad jag saknar henne!!

Ni får ha det så bra, hoppas jag får suget att börja blogga igen och att ni kommer tillbaka :)
PUSS PUSS

Bjuder på en bild på min charmiga pojkvän ;)

RSS 2.0