Snyggt!

hejsan, ligger just nu i soffan och ska snart hoppa in i badet och raka bena o det. Fräscha till sig lite :)

Ikväll blir det stallarholmen på fest, men jag ska inte dricka eftersom jag äter medicin.
Så på onsdag får jag sluta med. Jag hoppas jag är frisk då! Trött på att vara sjuk nu..

Jag sover över där och sedan imorgon åker jag till min mormor och sover där, ska vara hundvakt till min bebis! Sen vet jag inte vad som händer på valborg. Inge dricka för mig :(( Får hoppas jag får roligt vad jag än gör!


Slänger in en bild på mig som jag tog nyss, kom på ett nytt hårband :)


Chill pill

JAG LEVER!!
Så ni slipper vara oroliga. Händer inte så mycket just nu eftersom det enda jag gör är att sova o äta. Plockade ur diskstället idag och efter det så höll jag på att svimma där jag stod. Åkte till skolan idag för att hämta böcker eftersom jag tänkte försöka plugga i helgen, men vi får se hur det blir med det. Träffade mina underbara brudar som fick mig att glömma min trötthet för stunden och jag ville stanna kvar där, men kände att jag inte klarade av det och ville bara hem o sova. Aja så då vet ni hur mitt liv har sett ut nu i veckan :)

Bara för det är Oliver och för att han är min babe.


Slapp

Tjena
3 st har läst min blogg. Är den tråkgit eller vad då? haha.
Aja ligger i soffan nu med Sniffy som vanligt, hemma ifrån skolan idag oxå, ska antagligen till skolan imorgon, beror på om jag orkar eftersom jag har vart trött hela dagen idag fast ändå piggare än vanligt :)

Väntar på att pappa ska komma hem så ska vi till Eskilstuna till tuna för att kolla runt. Var pigg förut men gick en lång promenad med Sniffy och Mimmi nyss så blev trött nu haha. aja ska vila lite nu.

Har iaf städat idag med Mimmi eller vi har gjort rent hantag och allt där jag har tagit o det eftersom annars kan min halsfluss smittas om man inte gör rent :)

Ska vila lite nu, PUSS PUSS

Solsidan

Hejsan hoppsan!

Halv ligger i soffan tillsammans med Sniffy och myser och kollar på Solsidan säsong 1. Kan se den om och om igen, Riktig bra hah!

Idag är jag hemma ifrån skolan eftersom jag har halsfluss och låg o spydde halva natten. Inge roligt alltså. ska äta medicin i 10, och tack vare den får jag riktigt ont i magen.. Så blev hemma idag som sagt. Stannar hemma imorgon oxå eftersom jag inte alls mår bra. Är helt borta i huvudet och har ingen aning vad jag gör.. Blir att ligga i soffan hela dagen, ska snart gå en promenad med Sniffy och röra lite på sig.


Slänger in en bild på mig när jag hade rött hår, saknar det som fan!!

Kvällsmys

God kväll

Sitter i soffan efter en god middag. Känner att jag åt för mycket, min mage kommer sprängas snart! haha
nu blir det att sitta och jäsa i soffan vid datorn eller tvn.

Slänger in en bild på Ior och Sniffy :)


Ior Bara 8 veckor!!


Sniffy :)

Ior

Ior ligger och myser och busar i soffan med mig och Linda!


Mys med hunden

Hejsan sitter just nu i soffan och myser med Sniffy.
Igår var jag hos Linda och sov hos henne oxå. Hon har skaffat valp som är bara 8 veckor, fatta 8 veckor!!!! SÅ JÄVLA SÖT!!!! Kommer en dålig bild på den senare orkar inte nu haha.

Vi åt pannkakor till frukost och blev morgonmys i soffan framför tv med valpen som faktiskt heter Ior. Innan jag åkte till Södertälje.
Så nu sitter jag i Södertälje hos min pappas flickvän. Har vart ute på en promenad med hunden och vi stannade ute och lekte, Ella cyklade och jag lärde henne att cykla ner för nerförsbacke och cykla upp för uppförsbacke :) Duktig jag känner mig haha.

Snart ska vi grilla och det kommer över några grannar hit och äter, 8 st blir vi haha. Aja ska bli mysigt och äta och träffa folk :) Sover här i natt och kommer hem imorgon någon gång. Vi hörs finns på mobilen.

PUSS PUSS

SNÖ!!!!!!!!!

Hejsan hoppsan. Idag är det fredag och ikväll blir det fredags mys med mina brudar, Linda & Simone mys mys.

Som alla ser så snöar det ut. Inga kommentarer.
Mår lite bättre idag, Pappa och jag bråkade igår kväll och vi pratade lite. Det bråket har hängt i luften sen jag kom till honom i måndags så har bara väntat på att det ska komma. Rätt skönt att det kom nu innan helgen så slipper båda vi två vara sura och det.

Sitter just nu på lektion, lärande och utveckling och såklart ligger min bok hemma den här fredagen igen.. suck får plugga på lördag när jag är i södertälje hos pappas brud. Håller tummarna att hennes barn är lugna! Annars får de se en riktigt arg ida och de tror jag inte dem vill göra hehe.

Aja snart lunch, beckis o lisa skulle äta på donken, riktigt sugen på det, men blir skollunch för mig med Jenna. Aja nu ska vi dra o äta

PUSS PUSS

Ja vad ska man säga?

jävla skit dag, arg på allt o alla. Lackar ur så fort det inte går bra eller när mina föräldrar öppnar käften, vettefan vad som är problemet. vill bara inte vara hemma..

Och min halsmandel håller på att döda mig, vettefan vad som är problemet med den, kan inte ens röra munnen utan att det känns som någon kör in sina naglar i den? Kan fan inte ens äta utan att det drar som fan i hela halsen och jag vill bara gråta.

Fast gråta vill jag ju göra nu, jävla skit dag alltså allt kan dra åt helvete! Vill inte ens vara här..

Depp inlägg men behövde skriva av mig lite innan jag kastar datorn eller något i väggen eller golvet. Så arg.

Tjena Tjena

Håller på att fixa mig just nu, ska till UGM och boka tid, sen vid halv 4 ska jag och min mamma kolla på en lägenhet. Ska bli skoj!!

Aja var väl inge mer och skriva. Är ju ledig idag så vi får se vad dagen bjuder på!!
PUSS PUSS

Hittade en gammal bild på mig haha..

WOW

Tjena tjena, igår kväll innan jag somnade kollade jag på Justin Bieber's film -
Justin Bieber Never Say Never
.

ååååh den var ju grym! synd att de inte hade mer om honom när han var liten.
Tyckte det var för mycket om hans framträdanden när brudar bölar och det. Lite synd.. Aja den var bra ändå! och han var ju galet snygg haha. Därför bjuder jag på tre bilder på honom!!

Ögon godis :)
 


åååh snygging! haha


Skönt!

Hejsan ! Idag är det onsdag och som varje onsdag har jag sovmorgon till halv 11. Men idag var det inte som det brukade vara, jag började som vanligt dock så hade jag bara en lektion idag, matte i 45 min och sedan var min dag slut!
Skönt men väldigt onödigt när jag lika gärna kunde stanna hemma och pluggat matte :) Så jag hade varken engelska eller svenska och imorgon är jag ledig. Riktigt skönt!!

Har bara vart hemma och legat i soffan, kollat runt på bloggar, tog bort mitt gamla nagellack som jag har haft i två veckor(?) haha riktigt skönt. Ska snart hoppa i badet och raka mig, skrubba kroppen och göra ansiktsmask. Känner att jag behöver göra det eftersom jag knappt har hunnit med det nu eftersom jag har vart upptagen :)

Till lunch idag så smällde jag i mig det jag åt igår ''muslin'' men ist för filmjölk hade jag yoghurt. Det var så mycket godare!! så jag tog det två gånger haha.

Och igår var jag ju med Mattias, vi kollade på film och hockeyn, Riktigt spännande och bra match, mycket lagom fulhet ifrån båda lagen och dommarna var bra! Go Skelleftå!! Brynäs får verkligen inte vinna haha.

Aja ska nu hoppa i badet, fryser som bara den, inte bra :(

PUSS PUSS


Bara för jag tycker om er

& saknar er väldigt mycket! 9B Paulinska


Duktig Ida

Har vart ute och sprungit nu. Dock så gick jag storsätt hela tiden eftersom mina fötter ej ville göra det jag ville.
Gick ist snabbt och joggade lite :) Nu är man hemma och äter typ musli om man kan kalla det så :)

Det är
- filmjölk
- russing
- banan
- grynblandning


Fyfan vad jag hatar filmjölk, har aldrig gillat det och kommer aldrig att göra det :(


Bara för att!

tjena tjena!

idag var det ingen skola för mig, hade utvecklingssamtal 10.15 så jag och mamma tog tåget till eskilstuna. Blev riktigt chockade för mina betyg, hade B & C ??? haha duktig jag känner mig! Efter ett lyckat utvecklingssamtal så gick jag och mamma på stan och kollade runt lite och åt på donken, MUMS!!
Tog tåget hem vid två, blev lite shopping där oxå haha. Sen kom pappa och hämtade mig så nu sitter jag hos honom och ska vara här i två veckor :)

Ska försöka bli klar med mitt tal nu och ut och springa sen! Grymt sugen på det.
Nej ska fortsätta leta efter bilder på min bebis!

Imorgon blir det skola och ska egentligen ha prov i naturkunskap. Men ska inte göra det, ska ist göra frågar, ska göra provet någon annan dag ist! Efter skolan åker jag till puckot mattias ;) haha

PUSS PUSS

Slänger in en bild på mig, alltid kul med bilder!!


Söndag

Hejsan! Tänkte berätta lite om helgen som har vart :)

I fredags hade jag chillkrök hemma hos mig med lite vänner, vi snackade om minnen. Snacka om vad man har hittat på genom åren haha. Emelie sov kvar och vi hoppade i säng vid 2 och tog pappas säng hehe.

vid 2 på lördagen vaknade vi och lagom sega, Min bror var snäll och körde ut oss till donken för att käka, vid 6 åkte hon hem.

Efter jag hade ätit mat, Grillat MUMS!! Så cyklade jag till Mattias.
Känner att det kommer bli många fina och mindre roliga cykelturer dit i vår/sommar/höst. Precis som förra året :)
Cyklade hem vid halv 3 på natten. Mötte Robin, Sandor, Hampus och Sanna nästan utanför Mattias och de skulle oxå till stan, så jag hade sällskap hela vägen hem, Härligt!! Fick en återblick av förra sommaren :)

Idag var det årliga avslutningscupen med SIBK :) Alltså alla lag i Strängnäs ibk spelade mot varandra.
Haha vi var precis 5 st plus målvakt :) Och vi var ju sååå seriösa när vi spelade. Aja fick en medalj när allt var slut för vi vann våran serie. Grattis till oss!

Skulle egentligen till min pappa idag, Men eftersom Mamma och jag ska till min skola i morgon för utvecklingssamtal så stannar jag här en natt till :) Så imorgon åker jag till min pappa. Så alla i det område vet det om ni vill träffas :)

Har äntligen börjat med min svenska tal, Håller på att skriva för fullt. ska skriva lite mer imorgon oxå så är den klar! Hoppas den blir bra. Nej nu ska jag fortsätta skriva och hicka för full. Jävla hicka jag har alltså..
Haha PUSS PUSS

Grattis!!!

Idag fyller min storebror 20 år!! Så idag hade vi kalas för honom och för min mamma som fyllde 48 i onsdags! Grattis till dom!!!
Släkten ifrån mammas sida var här och åt och fikade, Mamma hade gjort världens godaste tårta!!!

Imorgon blir det kalas hos pappa för att fira honom och min brorsa igen. Min pappa fyllde oxå i onsdags som min mamma men han blev 42! Grattis till honom :))) och släkten på hans sida kommer.

Ligger på min säng och myser för mig själv med ljus och äter kakor hihi, Kim skulle ringa ikväll så jag hoppas det blir snart för jag är riktigt trött!!

Igår när jag hade vart med fidda på väg hem så mötte jag tobbe och jonathan, så sjukt länge sen jag träffade dom! så jag hängde med dom på fest, jag drack inte så mkt eftersom jag ville vara pigg idag haha. dock så shotade jag några gånger igår så jag kände av det idag, hah seg som fan och trött.

aja ska fortsätta mysa vidare och hoppas kim ringer snart, annars får jag ringa honom!!
puss puss

hihi la några kakor i en burk precis som jag gjorde när jag var liten!!



hjärtformade ljus som jag fick av min mormor i julas! :)


Påsk

Vill bara säga Glad Påsk !!

och att jag vill spy på killar och allt med kärlek och förhållande med att göra :)

Så därför drar jag till världens bästa Fidda för att prata ut och bara mysa framför en film eller tvn och för det var riktigt länge sen jag träffade honom! Hoppas bara på att jag slipper diska haha

PUSSPUSS


Bye Bye

Tjena tjena, sov som sagt hos Andreas, och vi kollade på film hela kvällen/natten. Haha jag somnade två gånger under samma film, roligt sällskap jag var då!!

Nu ska jag äta god mat med mamma och min bror, Mums !!!

Sen blir det bye bye till mitt röda hår :) trött på att ha rött när nästan varje jävla person som jag ser har det.

Aja ikväll vet jag inte vad som händer, blir antagligen hemma :) har världens skavsår på hälen :(((((


PUSS PUSS

Jaha

Som ni har märkt var det länge sen jag skrev, har inte haft något att skriva om dock så har det hänt lite saker i mitt liv, haha :)

Var med sötnosen Andreas idag, och träffade Evelina och hennes pojkvän en snabbis oxå! mys mys :)
ikväll var det sista buggkursen, ledsen Ida :(

imorgon kommer jag antagligen vara med Andreas igen, senare på kvällen har jag innebandyträning och kommer säkert åka tillbaka till Andreas för att sova hos honom myyys! Men vi får se :)

Imorgon fyller min Mamma & Pappa år!!! och min ''kusin'' Katrin. Grattis på dom! :D

aja ska kolla på en film nu och sedan sova, godnatt!

Slänger in en bild på mig också om ni nu hade glömt bort hur jag ser ut!! ((:


RSS 2.0