Brunhårig

Hejsan hoppsan
sitter just nu i klassrummet och har samhällskunskap, ska jobba med ett område som jag inte riktigt har fattat, men ska antaligen interjuva eller något hur t ex bögar blir bemötta i vardagen eller de med någon handikapp eller något sånt. Får se hur det kommer gå, har tre veckor på mig och två lärare och få hjälp av. Ser nu på kl att jag slutade den här lektionen för två min sen.

Har kalle nu kvart i med barns lärande och växande. slutar 14.20 men hoppas jag får gå tidigare så jag hinner med två bussen hem. Saknar min älskling så det gör ont.

Har ingen alls lust att vara i skolan eller något, vill bara ligga hemma i sängen och inte göra ett skit, men älskling tvingar mig att gå upp ifrån sängen. Men nej nu ska jag dra. skriver snart igen!

Freeeeeedag

Idag är det fredag!
Sitter just nu i skolan o har näst sista lektionen som är snart slut. Åh vill sluta skolan nu.

Blir och äta hemma ikväll med min far och kevin äter hemma hos sig. Måste vara med min pappa själv ikväll eftersom det har hänt en sak inom familjen..
Men blir och åka till Kevin senare ikväll. Tror min pappa vill vara själv lite.
Jag vet inte vad som händer ikväll när jag har kommit till Kevin. Får se vart kvällen leder till!

Nej ska snart ha matte snart och sen slutar jag. Bye bye


Dagen efter Halloween

(Inlägget har inte velat kommit upp så lägger upp det nu)

Hejsan hoppsan 1 november idag! Därför rubriken :)
17-18 så har jag o kevin vart tillsammans/träffas i ett halv år woho !!
Vi har inget datum så vi har bestämt o ta den dagen vi träffades eller dagen efter vi träffades för första gången vi pratade med varandra. Heheh hoppas nu förstår vet inte hur jag ska förklara :)
Sitter i köket hos kevin och väntar på att min mormor ska svänga förbi o hämta upp mig, ska till henne nu o sova där tills imorgon :)
Ska ta spruta imorgon äta middag hos mor och sova hos kevin. Får se vad vi två gör på kvällen :)

Nä ju kommer mormor dags för mig att gå ut!


RSS 2.0