Stockholm

Var i Stockholm inne i själva smeten för första gången i mitt liv! Bilder på det jag köpte idag, tyvärr inga andra bilder :(
+ ett svart linne! :)


Oj!

Tjena redan onsdag imorgon! och det betyder sovmorgon för mig!
Har börjat fått riktigt ont i halsen, och mina halsmandlar håller på att spöka.. inge kul

Snart dags att sova och hoppas att jag INTE vaknar vid 6 och tror jag har försovit mig..

Tror att jag slänger på någon film och sen sova! hahah, aja inge intressant inlägg.. Gått ut med Kino både idag och igår, blev lång promenad på spåret, 3 km tror jag det är och sedan hem o myst massor! hihih


Haha bild ifrån våras tror jag, Kino och mig, vit jag är, Men jag är ju svensk, skyller på det!!


Bilder ifrån helgen!

Min bebis och jag har fredagsmys!



Fick lappar som vi skulle gissa vilken som passade in på vem haha min var ju lätt!!



Och så slänger jag in en bild på mig när jag spelade fotboll! Liten Ida haha


Trött

Tjena! Var som sagt hos mormor i fredags och sov kvar där, mormor körde mig till min samling som jag hade kl 10. Sista innebandy matchen för det här säsongen tråkigt!

Vinst med 8-0 mot Trosa !! och det betyder att vi vann serien och är kvar i D2!! glad tjej!!

Efter våran match spelade herrar D2 mot Trosa och tyvärr var Trosa ett strå vasser och vann.. Strängnäs var väldigt nervösa märkte man och spelade inte alls sitt spel. Lite mer än 500 var och kollade på matchen, Spännade match med rätt mycket fult spel från båda lagen, Och domarna var inte alls bra! haha. Så är det!

Efter machen åkte jag hem och firade min storebror Micke som fyllde 26 i Tisdags! Grattis i efterskott. Efter det gick jag hem till Öhrn där det var lagfest! Mycket skratt och prat. Var lite onykter när jag kom hem! haha.
Vill bara tacka mina underbara brudar för dagen och kvällen! Ser i fram i mot nästa säsong med er :)

Idag gick jag en lång promenad med min storebror Micke och Kina på golfbanan, Riktigt skönt och härligt väder!
Nu sitter jag vid datorn och kollar runt. Ska till min pappa ikväll för första gången på 6 veckor! woho !! De har gjort om badrummet och lite i köket, var där i går en snabbis och kollade in, Snyggt blev det. Kan lägga upp bilder senare ikväll!!

Ikväll blir det att träffa Oliver och antar att Pontus är med. Jag hoppas på att vi ska kolla på en skräckfilm! Nu ska jag sluta skriva så hörs vi!

Kul att ni kollar in på min blogg, Kanske inte är så jätte mycket roligt att läsa det jag skriver men ändå kul att ni kollar in! Bilder från helgen kommer i nästa inlägg då jag tycker det här blev långt med all text!

Puss på er alla och ta hand om er!!


Fredag

Sitter just nu i skolan på lektion som är Lärande och utveckling!
Slutar snart yaaaaaay (y) Blir att ta 12 tåget hem och i strängnäs hämtar min mormor upp mig på tågstationen och åker snabbt hem till mig och springer in och hämtar min väska sedan drar vi hem till mormor där jag blir kvar för natten för att vara hundvakt åt min bebis!

Aja snart tagga tåget. Kommer inte ha någon dator eller internet hos mormor så får se om jag bloggar något ifrån mobilen om den vill göra det som jag vill :)


Puss!!

Piercing

GAAAH så sugen på att pierca mig! Och grymt sugen på att köpa nya piercingar, får köpa nya när jag får pengar. Då jävlar hihihih :D:D:D

Min älskade piercing när jag hade tagit den :)


Torsdag

JAG LEVER!!
Har inte haft något att skriva om bara :)

Det är redan torsdag, fort veckan går! flera lektioner idag var inställda idag så slutade 12! Slutar 12 imorgon också eftersom jag ska vara hundvakt hihih ((: Så blir att mysa massor med min bebis som jag saknar väldigt mycket!!

Sista matchen för den här säsongen på lördag mot Trosa, efter spelar A-laget Herrar mot trosa så blir att stanna kvar och kolla på den, Blir en spännande match eftersom de spelar om serieledaren :) Senare på kvällen blir det lagfest för mitt lag, ska bli roligt!! får se hur länge man blir där. Och på söndag vet jag inte vad som händer förutom att jag ska till min pappa som jag inte har vart hos på 6 veckor!! Helt sjukt!!! De har äntligen gjort klart badrummet och köket så det är fräscht!!

Aja ska fortsätta kolla klart på OC som går på tvn!!


Tänker på dig dyngnet runt, blir galen..



Saknar mitt hår..

Typ

Jag lever! Mår bara hmm.. sådär.
Var på träningen i Måndags i en halv timme innan jag åkte hem. Brukar aldrig hända mig! Åkte hem o la mig o sov. Hade äckligt ont i halsen o hade svårt att svälja o andas. Mådde lika dant på tisdagen så jag stannade hemma och det blev ingen bugg för mig :(. Mådde lite bättre på onsdagen så jag åkte till skolan o för det var kort dag! men kände mig helt borta o hänge inte alls med kände jag, Gick till skolsyster för att kolla min hals o mina halsmandlar eller vad det heter var jävligt uppsvullna så hon skickade hem mig! Stannade kvar för det var bara två lektioner kvar, men skulle ha åkt hem kände jag och det blev ingen innebandy för mig :( .. Så idag var jag hemma eftersom jag hade riktigt svårt att andas!

Vart en vilovecka för mig, Tackade ja till matchen på lördag och den börjar 16.30 hemma så hinner vila på dagen. Sedan på kvällen blir det o dricka haha, får se hur mycket jag orkar annars drar jag hem!

Blir skola imorgon men känner att jag inte kommer klara av provet för jag fattar verkligen inget! Väldigt seg o har svårt att hänga med, Som skolsyster sa att jag skulle känna. ååh vill vara frisk :(

Vi hörs PUSS PUSS

Ledsen Ida.


Måndag

Känner mig sliten fortfarande ifrån igår.
Jag och Evelina däckade vid halv 10 igår kväll, haha snacka om trötta brudar. Har vart hur seg o trött som helst idag. Inge skönt. Får hoppas jag blir piggare ikväll så jag orkar träna! Sova tidigt ikväll.

Bakis.nu



VINST!!

Grymma brudar vi är, vinst med 6-3!!

Drack på kvällen, hm lyckat kväll o ändå mindre lyckad kväll. Men det tillhör väl fyllan :)
Träffade iaf Kim! Underbara du, Tack för att du finns säger jag bara!

Sovit i 4 timmar o vaknade 8.. och jag börjar bli riktigt bakis nu! inte okej. blir att fortsätta chilla i sängen o sedan fixa sig för kalas i Södertälje kl 2 för min kusin som fyller 5 idag! Grattis till henne.

Vi hörs puss

TAGGA TAGGA

Tagga match i Eskilstuna mot IK Standard kl 2 !!


DIG

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig. Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu, inse det, och saknaden kan bli mindre.. Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är. För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda. Och för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.. Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant, så faller du för det oavsett.


MEN tänk inte på det nu, eftersom du har han vid din sida och det är DIG han älskar o orden han säger menar han till DIG. Fast han har sagt det till andra innan. Men det var då, och nu är det DIG!!


RSS 2.0