Dagen efter

Som alla vet så är det Tisdag idag, första skoldagen för mig idag efter helgen, var aldrig i skolan igår. Spydde på natten till Måndagen och sov knappt något så stannade hemma hihi.
Kom på igår att vi har haft Mitzi i en månad nu?!?!? Omg fort tiden går, tyckte hon har blivit större..
Har just nu Naturkunskap och som alla andra brukar säga det så säger jag det med, DET SUGER.
Har den här och Mentorstid kvar sen slutar jag skolan woho, ska till Tuna park efterskolan för att köpa födelsedags present till min kära bror och pojkvän som fyller år i veckan, min kära bror fyller år imorgon och på torsdag fyller min pojkvän. Så det blir party och fika på fredag mums.

Nej ska sluta skriva nu så man orkar läsa det här hehe puss
Tog ett bad igår efter jag hade vart på körskolan och läs lite


En vecka kvar

Hejsan! Idag är det en vecka kvar tills min pojkvän fyller 20 år woho!!! Därför köpte jag en gullig blomma till honom, han ska få något litet av mig när han fyller år, han visste ju inte vad han ville ha så svårt att komma på vad man ska ge honom.
Hade bara en lektion idag, engelska och vi kollade på film hela lektionen, hoppade på bussen till tuna park och shoppade loss!! Både till mig katterna och till Kevin.
För er som undrar vad jag köpte var,
Till mig - skin jacka, ny ansiktkräm och mask stor te kopp.
Till katterna - koppel till Mitzi, kattgodis.
Till Kevin - blomman och krukan. Haha han fick inte så mycket tyvärr.
Köpte också två hjärtan där det står till världens bästa mamma och en med pappa. Tänkte mina föräldrar skulle få det när de fyller år i april. Måste köpa en present till min storebror som fyller 27 år dan innan Kevin woho!!

Tvättade och slängde soppor när jag kom hem, tvättar fortfarande, ska springa upp nu och kolla om tvätten är klar :) annars så ligger jag i soffan under täcket och myser med katterna, imorgon är det äntligen fredag! Tycker veckorna går jätte fort nu.

Ska försöka börja blogga mer om mitt liv så får vi se om det är många som kommer läsa min blogg :)

Men ha det så bra puss


RSS 2.0