HEJ

Nu var det ett tag sen jag skrev, Hmm. vad har hänt?
Lagom till jul fick jag både öron o ögon inflammation och en sådan hosta som gjorde att jag hostade så mycket att jag spydde, så var nästan sängliggande i två veckor, inge som jag rekommenderar!
Sedan har jag haft upp o ner i livet som vanlig, men just nu är det bra tror jag! Juste i måndags på träningen så krockade men en tjej som är större än mig och fick en smäll, så nu sitter jag här med hjärnskakning, så blev ingen träning igår och ingen match på lördag. hoppas det försvinner snart så slipper vara hemma och kunna träna ist.
Kommer börja klättra på väggarna igen som jag gjorde när jag var sjuk.. Att vara hemma flera dagar i rad är något jag verkligen hatar, vill bara ut o träffa folk!

Blir ingen skola imorgon för mig så vi får se vad jag hittar på imorgon om jag orkar åka till min farmor och farfar en stund och hälsa på eller om jag går på stan o kollar runt lite, måste verkligen köpa nya underkläder!!! och lite andra saker haha.

sitter här i soffan som jag har spenderat hela min dag i och lyssnar på musik o kollar lite smått på tv, ska nu gå och mata mina älsklingar :) (mina fiskar)

Så nu har jag skrivit lite, men vet inte om det är något intressant att läsa, vi hörs snart hoppas jag!
PUUUSSS


RSS 2.0